FK DOLNÍ KALNÁ "B" : LIBEČ 1:1

01.02.2016 17:42

FK Dolní Kalná "B" vs. Libeč 1:1 (1:0) (pen 3:1)

Branky

  • FKDK: Jakub Navrátil
  • Libeč: J. Linhart ml.

Sestava

  • FKDK: Porker - V. Bartoš, Z. Plecháč, O. Kohout, T. Drinka - Šimůnek (55. D. Dohnal), T. Kodytek, J. Navrátil , D. Sobotka(65- J.Jiřička - M. Lukeš (65. V. Kodytek),  M.Ježek (70. L. Lejdar)

Hodnocení utkání

  • Vít Kodytek

Po remízovém utkání ve Volanově, čekalo Kalenské B-čko utkání proti Libči, která má velké zkušenosti z okresního přeboru. Tento tým okusil hořkost porážky pouze jednou, což bylo velké upozornění pro Kalenské mužstvo.

Začátek utkání nabízel velice bojovný, ale méně kombinační fotbal, respektive domácí se trápili s přesností přihrávek. Zkušení hosté ukázali své kvality v technice, přesto též nedokáží zakončit. K větší události se dostalo až ve 30 minutě hry, kdy hosté prověřili z poza vápna, již potrestaného hráče V. Porkerta. Vzápětí na to domácí zahrozili ze standardky, což vyústilo v první kontaktní branku zápasu. Celá situace nastala ve 33 minutě hry, přímého kopu se zhostil T. Drinka, kterým parádním pasem našel J. Navrátila alias ČOKLA a nekompromisní hlavičkou k tyči nedává brankáři šanci. Do poločasu se stav neměnil.

Druhé dějství začali parádně hosté, když po autovém hodu, se odražený míč dostal na nárt hostujícího útočníka a propálil bezmocného V. Porkerta… Šokovaní domácí ztráceli recept, jak přehrát svého soupeře a mohli toho později litovat, když další nebezpečnou střelu opět hasí V. Porkert v 56 minutě. To už trenéři domácích reagovali dvojitým střídáním a vlili do zápasu novou šťávu, kde hra se přelévala z jedné strany na druhou. Nejprve hrozili domácími úniky, ale k zakončení se nedostávali, poté hosté zahrozili po faulu J. Jiřičky přímým kopem. V 73 minutě hry domácí předvedli krásný kombinační hru, kde trojice M. Ježek, V. Kodytek a J. Navrátil prošli téměř celou obranu, ale po důraznějším kontaktu na posledního jmenovaného z toho nevyústilo zakončení, respektive rozhodčí nechal hru pokračovat. Do konce hrací doby se pokoušel hlavičkovat M. Ježek, který však podcenil trajektorii centrovaného míče a zakončoval pouze odrazem zad. Po hvizdu tedy následovali pokutové kopy.

Jako první domácí exekutor se představil T. Drinka, který z menším štěstím propálil hostujícího brankáře. Hosté též proměňují. Druhým exekutorem domácích se představil J. Jiřička, pro kterého tato parketa není cizí a též  z přehledem proměňuje. Tady už hosté pochybili, autor přestřelil konstrukci brány. Potvrzovací branku měl na starost V. Kodytek, který též z přehledem proměňuje a připisuje další bodík pro Kalenskou rezervu.

Diváků: 80

Další utkání

  • Pilník vs. Volanov 0:1
  • Lánov "B" vs. Libotov 3:3 (pen 2:0)
  • Svoboda nad Úpou vs. Bílá Třemešná "B" 6:2
  • Starý Rokytník vs. Černý Důl 0:1
  • Malé Svatoňovice vs. Hajnice 0:1
  • Lampertice vs. Prosečné 1:4

Pohled na tabulku

 

Více na: ofstrutnov.com/os-3-trida-muzu-14-15