FKDK vs. SK Jánské Lázně

09.05.2016 20:43

 

 

 

OP mladších žáků:

FK Dolní Kalná - SK Jánské Lázně 13:0 a 9:0

Komentář očima trenéra Víty Kodytka:

Po 14 denní odmlce se chlapci opět vrací na trávníky, tentokrát do domácího prostředí a to na dolnokalenský pažit. Jako soupeř se představí Janské lázně, kteří okupují poslední příčky. Trenér měl více možností točit se sestavou, tak dal příležitost i mladším a to konkrétně borcům ze starší přípravky. Zápas od hvizdu byl v režii domácích, soupeře hravě přehrávali a vstřelili první kontaktní branku, to se podepsal tradiční střelec M. Šimůnek, neboť už je to třetí zápas, kde jako první hráč otevírá skóre. Domácí chlapci chytli „slinu“ a začali doslova střílet branku za brankou, brankostroj se zastavil na čísle 9, neboť je zastavil poločasový hvizd. Ve druhém dějství už to tak růžové nebylo… Chlapců vstoupla do hlavy chamtivost, morálka týmu opadala a propukla anarchie. Kluci si posléze dělali na hřišti, co chtěli a už chyběla ta „fotbalová krása“, na kteří se diváci rádi chodí dívat. Přesto domácí borci svého soupeře přehráli vysoko 13:0.

V odvetné utkání se opakovala situace, jako ve druhé části prvního zápasu. Chlapci více debatovali, moc se nesoustředili a dohrávali spíše z povinnosti, než z radosti. Odveta končí 8:0 pro domácí borce.

Přesto si dovolím vytknout pár „nedostatku“, kluci by měli začít zas chodit na tréninky, bohužel chodí jen vytrvalé tváře, vyjma Trutnovských: V. Korda, Jo. Janhuba a P. Brych, což je hrozně málo a především chybí omluvy…. Gratuluji k vítězství, ale pokud se chlapci chtějí zlepšovat, je na čase zase makat!

OP mladších přípravek - turnaj v Dolní Kalné:

  • FKDK - Mladé Buky 4:15
  • FKDK - Lánov 3:11
  • FKDK - Podhůří 8:5