Opět vítězně, ALE !

09.06.2016 20:13

    K nedělnímu mistrovskému utkání jsme zajížděli bez bratrů Kodytkových, kteří si plnili službu státu. Utkání jsme mohli rozhodnout již v prvním poločase, kdy po faulu na Tomáše Jiřičku byla nařízena penalta. Sám postižený ji s klidem proměnil. Poté se k překvapivé střele z 25 metrů odhodlal David Ježek a dostal nás do dvoubrankového vedení. Těsně před poločasem šel sám na brankáře Honza Landyš, ale bohužel pro nás, trefil pouze tyč. 

    Tento okamžik a 47. minuta, kdy jsme po chybné rozehrávce inkasovali gól na 1:2, nás mohl připravit o body. Domácí nás přehrávali po všech stránkách. Pouze díky jejich střelecké neschopnosti, když v závěru neproměnili ani pokutový kop (tyč) se stav skore nezměnil. Navíc v 92. minutě jsme díky rychlé rozehrávce zvýšili na konečných 1:3, střelcem byl Tomáš Hampl. 

    Těmito třemi body jsme si definitivně zajistili klidný závěr jarní části sezony. Věřím, že se v závěrečných dvou zápasech popereme o co nejlepší celkové umístění v tabulce 1.B třídy. Tímto vyzývám domácí diváky, aby přišli v co největší počtu na poslední domácí zápas s Kobylicemi. Děkujeme za povzbuzování našich hráčů po celou sezonu. 

Trernér Miroslav Vondráček

Martin Bartoš.