Reparát s Libáňí

13.04.2016 09:41

    Po nevydařeném zápase v Kunčicích jsme odehráli náročný, ale úspěšný zápas s Libání. Již v prvním poločase jsme měli dvě šance, zvlášť ta při které unikl po straně Michal Najman a zpětnou přihrávkou našel Tomáše Jiřičku si zasloužila skončit gólem. 

    Důležitý byl vstup do druhého poločasu., kdy jsme dostali soupeře pod tlak a výsledkem byl vedoucí gól po střele z pravé strany, autorem byl výborně hrající T. Jiřička. Druhý gól přidal s velkou chutí hrající Zdenda Tauchman. Dvoubrankový náskok nám bohužel vydržel pouze 3 minuty, kdy hosté po akci z pravé strany snížili na 2:1. Klid do našich řad přinesl střídající Martin Bartoš, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve velkém vápně a nekopromisně zvýšil na konečných 3:1. 

    Vítězství bylo zcela zasloužené, zvlášť za výkon ve druhém poločase, kdy jsme si vytvořili řadu dalších přiležitostí skórovat. Je třeba pochválit za předvedený výkon celé mužstvo, které celý zápas odehrálo na výborně připraveném hřišti.

    Příští mistrovský zápas se hraje v sobotu na Žacléři a pokud se porveme o výsledek jako v domácím utkání, věřím v úspěšný výsledek !

Trenér: Miroslav Vondráček